Toegangscontrole

Domotica omvat alle apparaten en infrastructuren in en rond woningen, die elektronische informatie gebruiken voor het meten, programmeren en sturen van functies ten behoeve van bewoners en dienstverleners.

Toegangscontrolesysteem

Neemt bij u thuis of op kantoor ook de behoefte aan beveiliging, veiligheid en beheersbaarheid toe? Tegenwoordig worden er steeds meer functionaliteiten verwacht bij de aanschaf van een deur. 

Met een toegangscontrole systeem is uw pand waterdicht

Toegangscontrole systemen zijn zeer geschikt om enkele deuren of een compleet systeem in uw pand mee te voorzien. Met toegangscontroles heeft u altijd een sluitend systeem. U weet exact wie waar en wanneer binnen is geweest.

Zo creëert u veiligheid voor uzelf, uw medewerkers en bezoekers. Toegangscontrole wordt vooral toegepast om een of meer onafhankelijke deuren te controleren. Via een elektronisch slot in de deur kan toegang worden verkregen met een pincode, proximity kaart, sleutel of magneetkaart. De programmering kan voor elke deur afzonderlijk worden afgesteld.

Welke toegangscontroleoplossing voor u het meest geschikt is, hangt af van veel factoren. Voorop staat dat het systeem aansluit bij uw doelstellingen en het gewenste beveiligingsniveau. 

 

Installatie van toegangscontrole

De installatie van toegangscontrole is iets dat veelal maatwerk is. Immers zijn er dermate veel professionele mogelijkheden in deze techniek. De installatie van toegangscontrole vereist de nodige kennis en heeft ook te maken met certificeringen van onder andere de bekabeling, maar ook met de brand/vluchtroutes.

Zowel het advies, levering van de hardware alsook de gehele installatie inclusief bekabeling, volledig uit handen nemen. 

Satel toegangscontrole

State-of-the-art bedieningsapparatuur maakt niet alleen de dagelijkse bediening van uw systeem eenvoudiger, maar ook aantrekkelijker.

Alarmsystemen zijn de belangrijkste en grootste productiedivisie van SATEL. Door het brede scala aan apparaten, kunt u voor het te beveiligen object gemakkelijk een kwalitatieve specifieke oplossingen vinden die voldoen aan uw eisen.
Onder de producten bevinden zich apparaten die qua functionaliteit en toepassing verschillen: van eenvoudige modules geschikt voor snelle installatie tot geavanceerde alarmsystemen die alarmfuncties combineren met automatisering en toegangscontrole.

floridas techniek beveiliging installatiebedrijf