Alarmsytemen

Bij installatie van uw Alarmsysteem bieden we u een uitgebreide service.

Bedrijf of winkel beveiligen tegen inbraak?

U beveiligt uw woning of bedrijf optimaal met een alarmsysteem. Niet alleen inbraak kan worden voorkomen; Het alarm kan worden toegepast met sensoren zodat u ook andere onveilige situaties, zoals overstroming, vibratie, brand en gasvorming kunt monitoren. 

Heeft u vragen over welk alarmsysteem het beste aansluit bij uw woning of bedrijf? Neem gerust contact op met onze medewerkers!

Bij installatie van uw Alarmsysteem bieden we u een uitgebreide service. Wanneer u een alarmsysteem in huis wilt installeren kunt u de installatie en onderhoud geheel of gedeeltelijk door onze ervaren monteurs laten doen.  

alarmsystemen

Het adequaat beveiligen van gebouwen en terreinen kan een enorme uitdaging zijn; zeker als het om complexe gebouwen en onoverzichtelijke terreinen gaat. Wij helpen en adviseren u graag hoe alle beveiligingsmiddelen het beste tot zijn recht komen op uw locatie.

SATEL, de ideale oplossing voor gebruikers gemak!

Het Satel INT-TSH-BSB bediendeel is een ideale oplossing voor gebruikers van de Satel alarmsystemen. Het 7″ touchscreen, waarbij de layout gebaseerd is op de INT-TSG, maakt het voor gebruikers gemakkelijk die op zoek zijn naar comfort bij het dagelijks gebruik en waarbij de bediening gelijkwaardig is als bij gebruik van de moderne Smartphones en Tablets.

floridas techniek beveiliging installatiebedrijf